VIDEO U-BT Cluj pierde dramatic meciul cu Valencia, dar: „Poate, poate, apusul e doar răsăritul văzut de la spate”, le-a cântat The MOTANS fanilor clujeni


U BT pierde meciul cu Valencia, dar: „Poate, poate, apusul de soare e doar răsăritul văzut de la spate!”. Concert  The Motans la Meciul U-BT vs. Valencia Basket Club

La BT Arena, atmosfera a fost incendiară în această seară, cu un meci care i-a ținut pe spectatori cu sufletul la gură! iubitorii baschetului au avut parte de un spectacol de neuitat, iar versurile lui The Motans din hitul lor iconic „Înainte să ne fi născut”,„Poate, poate apusul de soare e doar  răsăritul văzut de la spate” au rezonat profund în sufletele fanilor, sperând ca înfrangerea este doar un preambul pentru victoriile viitoare ale echipei.

Deși U-BT Cluj-Napoca a suferit o înfrângere dramatică în fața echipei Valencia, scor 105-96, prestația echipei a fost excelentă, iar fanii au susținut echipa de la început până în ultima secundă de joc.


Poate că, în ciuda scorului final, această înfrângere nu reprezintă un apus, ci mai degrabă răsăritul văzut dintr-o nouă perspectivă, plin de promisiuni pentru viitor, așa cum le-a cântat The Motans fanilor U-BT Cluj-Napoca.


U-BT a arătat caracter și determinare, iar jocul lor de calitate a lăsat loc pentru optimism în privința parcursului în EuroCup.

U-BT Cluj-Napoca a primit vizita echipei Valencia Basket Club într-un meci din etapa a treia a BKT EuroCup, competiție de top la nivel european. Campioana României a făcut un joc bun, însă precizia adversarilor a fost decisivă, iar clujenii au înregistrat o înfrângere dramatică, cu scorul final de 105-96.

U-BT Cluj-Napoca a pierdut dramatic după ce a condus cu 17 puncte

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și Valencia a fost plin de intensitate și emoție, culminând cu o înfrângere dramatică pentru echipa gazdă. U-BT a început partida într-o formă excelentă, conducând cu până la 17 puncte în prima jumătate a jocului, grație energiei aduse de Adam Mokoka și contribuției decisive a lui Deshawn Stephens. După un început promițător, în care diferența a ajuns la 42-25 în minutul 16, U-BT părea să aibă meciul sub control.

Cu toate acestea, Valencia a demonstrat că este o echipă de elită, revenind rapid și apropiindu-se la trei puncte în sfertul al treilea (63-60), testând astfel nervii și concentrarea clujenilor. În ciuda eforturilor echipei lui Mihai Silvășan de a menține avansul, spaniolii au reușit să își capitalizeze șansele, având un joc eficient la aruncările de trei puncte.

În ultimele minute, U-BT a dat dovadă de spirit luptător, egalând de mai multe ori, dar Valencia a răspuns prompt, încheind meciul cu un scor de 105-96. Printre jucătorii clujenilor, Deshawn Stephens s-a evidențiat cu 17 puncte, în timp ce de partea cealaltă, Xabi Lopez-Arostegui și Semi Ojeleye au fost starurile meciului, fiecare marcând câte 22 de puncte. Deși înfrângerea este dureroasă, prestația echipei oferă motive de optimism pentru parcursul în continuare al sezonului în EuroCup.


Comentarii Facebook