VIDEO U Cluj are cea mai frumoasă galerie din România! Spectacol total pe Cluj Arena aseară, culminat cu victoria împotriva Dinamo


Într-unul dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului, U Cluj a reușit să învingă Dinamo București cu scorul de 1-0, într-o partidă disputată aseară pe Cluj Arena. Însă, dincolo de performanța sportivă remarcabilă a echipei, atenția tuturor a fost captată de o galerie absolut spectaculoasă, care a transformat stadionul într-un adevărat spectacol vizual și auditiv: „Nu ne-am născut Ultra, devenim, când luptăm pentru ce iubim”.

Galeria "Șepcilor Roșii", cunoscută pentru pasiunea și devotamentul său neclintit, a fost din nou la înălțime, oferind un show memorabil de-a lungul întregului meci. Cu steaguri uriașe și bannere impresionante, suporterii clujeni au demonstrat încă o dată de ce sunt considerați una dintre cele mai frumoase și dedicate galerii din România. Atmosfera de pe Cluj Arena a fost electrizantă, fiecare cântec și scandare răsunând cu putere și motivând echipa gazdă.

Meciul U Cluj – Dinamo s-a încheiat 1-0.   Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a impus graţie golului marcat de Bic în minutul 62 şi rămâne pe primul loc în Liga 1. Victoria obținută  a fost sărbătorită cu un entuziasm nemăsurat de către fanii clujeni, care și-au susținut echipa cu o intensitate rar întâlnită în sportul românesc. Suporterii lui U Cluj au demonstrat încă o dată că sunt adevărați "jucători" în plus, reușind să își impingă echipa spre un rezultat important într-o confruntare tradițională cu un rival puternic.

După această victorie, U Cluj își consolidează poziția în clasament, dar mai presus de toate, își reafirmă statutul de echipă susținută de unii dintre cei mai pasionați fani din fotbalul românesc. 

Comentarii Facebook