Duminica 8 Septembrie

Zeci de mii de suporteri români, MAREA de tricouri galbene, se îndreaptă spre stadion pentru ,meciul România-Belgia- Imagini VIDEO SENZAȚIONALE


Un val uriaș de entuziasm și patriotism a cuprins străzile Koln-ului, pe măsură ce zeci de mii de suporteri ai echipei naționale de fotbal a României se îndreaptă spre stadion pentru mult așteptatul meci împotriva Belgiei. Un video viral a surprins marea de tricouri galbene, un simbol al unității și speranței, care curge prin oraș ca un râu de energie vibrantă.

Imaginile, pline de viață și emoție, arată suporteri de toate vârstele cântând, dansând și fluturând steaguri, în timp ce se pregătesc să-și susțină echipa favorită. De la copii entuziasmați la bunici emoționați, toți îmbrăcați în galben, culoarea emblematică a naționalei, spectacolul este o demonstrație impresionantă de solidaritate și pasiune pentru fotbal.

"Este incredibil să vezi atâta lume adunată pentru a susține echipa națională. Este o atmosferă de nedescris, toată lumea este plină de entuziasm și speranță," a declarat unul dintre suporteri.

Meciul dintre România și Belgia, parte a EURO 2024, va fi transmis de PRO TV.  Partida tricolorilor de la Koln va începe azi, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00 (ora României). Suporterii români sunt hotărâți să își încurajeze echipa din toate puterile, sperând ca această atmosferă electrizantă să inspire jucătorii către o victorie memorabilă.


Comentarii Facebook