Zi de meci în Gruia! CFR Cluj promite spectacol în partida cu Sepsi


CFR Cluj se pregătește de un duel important cu Sepsi Sf. Gheorghe, vineri, 25 octombrie, în etapa a 14-a din Superliga. Partida va avea loc pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, iar echipa antrenată de Dan Petrescu luptă pentru cele trei puncte. 

În momentul de față, echipa din Gruia se află pe locul 3 în clasament cu 19 puncte, după 12 meciuri disputate. CFR Cluj a câștigat 5 meciuri, a făcut egal în 4 dispute și a pierdut de 3 ori. În ultimul meci disputat, clujenii au remizat cu Petrolul Ploiești, scor 0-0. 

clasament 1 .jpg

Jucătorii cheie pentru CFR Cluj sunt Panagiotis Tachtsidis și Alin Fica, ambii selecționați pe baza mediei ultimelor cinci meciuri din campionat, și Louis Munteanu, care se află pe locurile 4-5 în clasamentul celor mai buni marcatori, cu cinci goluri.

De cealaltă parte, Sepsi se află pe locul 8 în clasament cu 17 puncte din 13 meciuri disputate. Oaspeții au câștigat până acum 5 meciuri, au remizat de 2 ori și au pierdut de 6 ori. În ultimul meci competitiv, Sepsi a câștigat cu 1-0 împotriva FC UTA Arad. Jucătorii cheie pentru Sepsi sunt Beni Nkololo, Isnik Alimi și Florin Ștefan, toți selectați pe baza ratingului mediu din ultimele cinci meciuri din competiție.

CFR şi Sepsi s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 22 de ori, de 16 ori au câştigat gazdele din această rundă, de două ori s-a impus gruparea din Sf. Gheorghe, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.

Comentarii Facebook