Zi de meci pentru U-BT Cluj! Clujenii caută un un nou rezultat pozitiv cu Hapoel Ierusalim


U-BT Cluj va juca astăzi, 23 octombrie, de la ora 19:30, cu Hapoel Ierusalim, în EuroCup. 

Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan sunt pe o pantă ascendentă, după victoriile cu Veolia Towers Hamburg și CSM Constanța. Acum, clujenii caută un nou rezultat pozitiv, în fața uneia dintre cele mai puternice formații din Israel, fostă câștigătoare a EuroCup.

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj, a declarat că meciul cu Hapoel este unul foarte important, echipa având jucători extrem de talentați. 

„Un meci important pentru noi, ne dorim să confirmăm forma în creștere din ultimele meciuri. Nu avem probleme de efectiv, suntem sănătoși, am ajuns în Bulgaria și ne pregătim. Suntem concentrați pentru meciul de mâine. Ei au jucători extrem de talentați, care pot să facă diferența. Una dintre chei va fi apărarea noastră, să nu îi lăsăm pe marcatorii lor să dea puncte ușoare, să îi facem cât de ineficienți posibil. Trebuie să ne folosim de armele noastre pentru a câștiga”, a declarat Mihai Silvășan. 

Din cauza situației din Israel, Hapoel își dispută partidele de pe teren propriu departe de casă. Astfel, confruntarea programată în orașul Samokov aduce față în față ocupantele locurilor 3, respectiv 6 în grupa B din actualul sezon al BKT EuroCup. Trupa noastră a acumuat un succes și trei înfrângeri, în vreme ce israelienii au un bilanț de trei victorii și un singur eșec, notează u-bt.ro. 


Hapoel a pierdut doar meciul de debut împotriva Valenciei, apoi le-a învins pe rând pe Lietkabelis, Hamburg și Aris Salonic. Din punct de vedere statistic, Jared Harper excelează pentru Hapoel, fiind cel mai bun marcator din BKT EuroCup, cu o medie de 20.8 puncte pe meci. De partea cealaltă, U-Banca Transilvania îl dă pe cel mai bun pasator de până acum, Zavier Simpson acumulând 7.5 assist-uri per partidă.

Comentarii Facebook