Angajatul unui supermarket din Cluj, atacat cu spray lacrimogen și bătut de un individ dubios. Agresorul i-a dat târcoale minute în șir


Un angajat al supermarketului Profi de pe strada Tineretului din municipiul Turda a fost atacat cu spray lacrimogen și bătut cu bestialitate de un tânăr care i-a dat târcoale zeci de minute. 

Din păcate, agresorul nu va răspunde pentru faptele sale, deoarece persoana vătămată și-a retras plângerea penală. Astfel, după un proces care a durat aproape un an, magistrații de la Judecătoria Turda au decis luni, 7 octombrie, să dispună încetarea procesului penal pornit împotriva individului pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Incidentul a avut loc la data de 31 martie 2023, în jurul orei 15:45. Cu toate acestea, bărbatul a dat târcoale magazinului încă de la ora 15:00, când a discutat cu persoana vătămată, pentru că se cunoșteau de mai mult timp. 

Astfel, agresorul a așteptat ca persoana vătămată să iasă în pauză, la țigară, iar în timp ce se afla în fața magazinului Profi, a pulverizat spray iritant lacrimogen în zone feței angajatului, după care i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feței.

Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 15.45, persoana vătămată se află în fața magazinului, alături de martorul (...) și fumau. La un moment dat, inculpatul s-a apropiat de persoana vătămată și i-a pulverizat spray iritant-lacrimogen în zona feței, iar imediat după i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feței, ca la final să fugă de la fața locului.

Persoana vătămată nu a depus acte care să dovedească necesitatea și/sau numărul de îngrijiri medicale care au fost necesare pentru vindecare.

Persoana vătămată l-a recunoscut pe inculpat în procesul recunoașterii după fotografii.”, au reținut judecătorii clujeni.

Comentarii Facebook