Atac violent în Gara Cluj-Napoca! Un individ a bătut crunt o persoană și i-a smuls lanțul de la gât și inelul de pe deget/Victima s-a ales cu leziuni grave


Un incident șocant a avut loc în Gara din Cluj-Napoca! O persoană a fost atacată de un individ periculos care a fost în stare să o bată cu bestialitate, ca să-i smulgă lanțul de la gât și inelul de pe deget. 

Victima a suferit leziuni traumatice evaluabile în 5-6 zile de îngrijiri medicale, după ce a fost lovită cu pumnii și picioarele în zona capului. 

Evenimentul teribil a avut loc în noaptea de 16 spre 17 octombrie 2023, în jurul orei 00:00, dar cazul a ieșit la suprafață abia la sfârșitul săptămânii trecute, când magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus începerea judecății în dosarul în care agresorul este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În actul de sesizare s-a reținut, că inculpatul în noaptea de 16/17.10.2023, în jurul orei 00: 00, aflându-se în incinta complexului stației C.F.R. Cluj-Napoca, a exercitat acte de violență fizică asupra persoanei vătămate, constând în aplicarea unor lovituri repetate cu pumnii și picioarele în zona capului, context în care i-a sustras acesteia, prin smulgere, un lănțișor pe care îl purta la gât și un inel pe care îl purta pe deget, cauzându-i leziuni traumatice evaluabile în 5-6 zile de îngrijiri medicale, iar prin violențele săvârșite a tulburat ordinea și liniștea publică din proximitatea locului producerii evenimentului, provocând temerea persoanelor care au asistat la acest eveniment”, au reținut magistrații clujeni.

Comentarii Facebook