Atac violent pe o stradă din Cluj-Napoca! Doi tineri au lăsat un bărbat inconștient și i-au furat telefonul, 210 de lei și lanțul de la gât


Doi tineri, dintre care unul minor, riscă să ajungă la închisoare, după ce au tâlhărit un bărbat pe o stradă din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost bătut până și-a pierdut cunoștința, iar agresorii i-au furat două telefoane, suma de 210 de lei și lanțul de la gât.

Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus miercuri, 9 octombrie, începerea judecății în dosarul în care cei doi sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit anchetatorilor, la data de 7 august 2024, în jurul orei 01:00, tinerii au agresat fizic un bărbat, lovindu-l cu pumnii în zona feței, până când acesta a căzut la sol și și-a pierdut cunoștința.

Unul dintre ei i-a sustras bărbatului din buzunarul pantalonilor telefonul mobil, suma de 170 de lei și un lanț pe care îl avea la gât. În timp ce prietenul lui i-a furat persoanei vătămate borseta pe care o avea pe umăr, și-a însușit din interiorul acesteia un telefon și suma de 40 de lei, restituindu-i ulterior borseta.

În urma agresiunilor, bărbatul a suferit leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată la 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Comentarii Facebook