Duminica 8 Septembrie

Bărbat de 50 de ani, bun de plată după ce a comis-o într-o stație CTP din Cluj-Napoca: „Nu a rezistat tentației, fiind provocat de amantă”


Un bărbat de 50 de ani a fost condamnat la plata unei amenzi civile în valoare de 4200 de lei, după ce a fost surprins în timp ce se masturba în public. El a fost cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, după ce și-a expus organele genitale și apoi s-a masturbat, pe o stradă din Cluj-Napoca. 

Incidentul s-a petrecut la data de 27 septembrie 2021, în jurul orei 18:30. 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul se afla la volanul autoturismului său, când a decis să ia o pauză de la drum și să se oprească într-o stație CTP din Cluj-Napoca, unde a comis infracțiunea.  

Ulterior, bărbatul a fost surprins de către o tânără care a sunat la 112 pentru a alerta poliția. Potrivit declarațiilor sale, în timp ce se afla în proximitatea stației CTP, a observat o persoană de sex masculin care se masturba. 

Ea a relatat că, în momentul în care a ajuns în dreptul autoturismului, din instinct și-a îndreptat privirea spre interior, moment în care a observat o persoană de sex masculin, îmbrăcată doar cu un tricou, fiind dezbrăcat de la brâu în jos, care se masturba, individul fiind observat și de către o prietenă de-a ei. 

Martora a menționat că în momentul în care s-a uitat în autoturism, persoana respectivă s-a uitat la ele și le-a privit insistent în timp ce continua să se masturbeze. Tânăra  s-a îndepărtat de autoturism și i-a făcut o fotografie, pe care a depus-o la dosarul cauzei, notându-și de asemenea numărul de înmatriculare al mașinii, după care a sesizat organele de poliție.

Bărbatul de 50 de ani a declarat în fața magistraților că nu s-a masturbat din senin, ci pentru că amanta sa îi ceruse acest lucru. El a relatat că a oprit autoturismul în stația CTP și a început să se masturbeze, fiind în apel video cu amanta sa, pe o aplicație de socializare. 

Acesta a menționat că nu a văzut să fie observat de către alte persoane, fiind preocupat doar de amanta sa, iar motivul pentru care nu s-a deplasat într-un loc mai retras a fost pentru că nu credea că va fi observat de cineva, astfel, fiind provocat și de către amanta, nu a rezistat tentației”, se arată în documentele cuprinse la dosar.  

Sentința pronunțată joi, 25 iulie, de magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. 

Comentarii Facebook