Bătaie într-un autocar care se deplasa pe ruta Cluj-Napoca - Turda! Totul a început de la o discuție banală


Un bărbat a fost agresat în timp ce se afla într-un autocar care se deplasa pe ruta Cluj-Napoca - Turda. Incidentul s-a petrecut la data de 18 decembrie 2023, când victima a atras atenția unor tineri care se manifestau zgomotos. 

La scurt timp, unul dintre tineri s-a năpustit asupra bărbatului și i-a aplicat o lovitură cu pumnul  în zona ochiului stâng. Potrivit IML Cluj, bărbatul a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale după incident.

Autorul faptei era minor la acea dată, astfel s-a ales cu o pedeapsă blândă. Magistrații de la Judecătoria Turda au dispus împotriva tânărului măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o durată de 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Decizia pronunțată joi, 8 august, nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

O persoană care a fost martoră la bătaia din autocar a relatat că bărbatul le-a atras atenția tinerilor cu privire la tonul vocii și vocabularul folosit, amenințându-l pe unul dintre ei că îi dă două palme. 

După acest episod, situaţia s-a calmat însă la coborârea în autogara Sens Vest din Turda, bărbatul ar fi început să-i filmeze pe cei doi. Astfel, unul dintre ei i-a reproşat acest lucru şi, în timp ce se afla pe scările de coborâre, i-a aplicat bărbatului o lovitură cu pumnul sau palma în zona feţei, după care a fugit de la locul faptei.


Comentarii Facebook