Vineri 27 Septembrie

Bodyguarzii unui club din Cluj-Napoca au scăpat basma curată, după ce au pălmuit mai mulți clienți


Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus joi, 26 septembrie, încetarea procesului penal pornit împotriva a doi agenți de pază care au bătut mai mulți clienți într-un club din municipiu, pe motiv că s-a împlinit termenul de prescripție a răspunderii penale.

Cei doi au fost cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, după ce la data de 17 martie 2019, în jurul orei 06:37, au lovit cu palmele mai mulți petrecăreți care voiau să plece acasă, după o discuție în contradictoriu. 

Conform plângerii depuse de una victime, la data de 17 martie 2019, în jurul orei 00:10, s-a deplasat împreună cu mai mulți prieteni în club, unde a consumat mai multe băuturi alcoolice cu respectivii prieteni, până în jurul orei 06:30. În momentul în care a dorit să părăsească clubul împreună cu prietenii săi, unul dintre ei s-a oprit pentru a discuta cu un agent de pază al clubului.

Respectivul agent de pază i-a spus prietenului său că „a fost vizat de-a lungul serii”, moment în care a început să-l lovească pe prietenul său, în zona capului și a trunchiului. 

În momentul în care a observat ce se întâmplă, s-a apropiat de cei doi pentru a-l întreba pe agentul de pază motivul pentru care îl lovește pe prietenul său, moment în care un alt agent de pază a început să-l lovească și pe el în zona corpului.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale clubului au confirmat declarațiile celor implicați. Din imagini reiese că un bărbat îmbrăcat cu o vestă galbenă este lovit peste față de unul dintre agenții de pace. Ulterior, mai multe persoane din grupul lui au încercat să aplaneze conflictul, dar au fost și ele lovite.


Comentarii Facebook