Duminica 8 Septembrie

Caz halucinant în Ardeal: Doi soți sunt cercetați pentru ultraj, după ce au agresat un polițist și au încercat să-l lovească cu un par


Un polițist a fost agresat în timp ce se afla pe o stradă din Alba Iulia. Agresorii au fost doi soți, care s-au năpustit asupra sa, l-au strâns de gât şi au încercat să-l lovească cu un par.  În prezent, cei doi soţi sunt cercetaţi pentru ultraj, a informat, miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

S-a reţinut astfel că, în seara zilei de 19.07.2024, în jurul orei 20:30, inculpata A. N., în timp ce se afla în loc public pe str. Eleşteului, din municipiul Alba Iulia, jud. Alba, a agresat fizic persoana vătămată C., lucrător de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia - Biroul de Ordine Publică, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, strângându-l cu mâna în zona gâtului, iar în contextul tuturor agresiunilor exercitate, au fost provocate persoanei vătămate leziuni traumatice pentru care s-au stabilit pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Poliţistul a fost agresat şi de soţul femeii, în aceeaşi seară.

Totodată, în seara zilei de 19.07.2024, în jurul orei 20:30, inculpatul A.G., în timp ce se află în loc public, pe str. Eleşteului, din municipiul Alba Iulia, jud. Alba, a agresat fizic persoana vătămată C., lucrător de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia - Biroul de Ordine Publică, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, împingându-l cu putere în zona pieptului, iar la scurt timp după, în timp ce se afla la intrarea în curtea imobilului său de pe aceeaşi stradă, a încercat să lovească persoana vătămată cu un corp contondent tip par, a îmbrâncit persoana vătămată şi a provocat căderea acesteia la sol, iar în contextul tuturor agresiunilor exercitate au fost provocate persoanei vătămate leziuni traumatice pentru care s-au stabilit pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale”, mai informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Comentarii Facebook