Caz înfiorător la Turda! Un clujean și-a molestat nepoata minoră ani la rând. Mama fetiței a sesizat poliția după 5 ani


Un clujean de 42 de ani, din municipiul Turda, a fost trimis în judecată de magistrații clujeni, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de de agresiune sexuală în formă continuată.

Bărbatul este acuzat că și-a molestat nepoata de mai multe ori, în timp ce minora se afla la locuința bunicilor ei, părinţii agresorului. 

Faptele au fost reclamate de mama minorei, în anul 2022, la 5 ani de la comiterea primei agresiuni asupra fetiței. 

Anchetatorii au reținut că minora avea numai 11 ani când a fost agresată sexual pentru prima dată de unchiul său. Totul s-a întâmplat în anul 2017, în timp ce fetița locuia împreună cu unchiul său în casa bunicilor. Bărbatul este acuzat că a pipăit-o în mod repetat în zone intime (fund, sâni, organul genital) împotriva voinţei sale. 

Același scenariu de coșmar s-a repetat și în perioada iulie 2022 - septembrie 2022, când minora avea 16 ani. De această dată, agresorul a încercat să-și sărute cu forța nepoata și a atins-o în zonele intime de mai multe ori. 

Magistrații de la Judecătoria Turda au reținut că bărbatul a recunoscut voalat săvârşirea faptei, susţinând că a atins-o accidental pe minoră pe fund şi sâni. De asemenea, acesta şi-a manifestat dorința de a prestarea muncă neremunerată în folosul comunităţii, pentru a fi iertat.

Comentarii Facebook