Caz șocant! O tânără a fost bătută de două femei într-un cimitir din Cluj, sub ochii unui polițist local


Un caz de-a dreptul șocant a avut loc în comuna clujeană Mihai Viteazu. O tânără a fost bătută de două femei în cimitirul din localitate.

Cele două femei au fost trimise în judecată de magistrații de la Judecătoria Turda, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Anchetatorii au reținut că faptele s-au petrecut la data de 6 aprilie 2024, când victima a fost bătută și trasă de păr de către cele două femei. Anchetatorii au reținut că martor la eveniment a fost și un polițist local din comună. 

Conflictul dintre cele trei ar fi pornit după ce victima a înjurat-o pe fetița uneia dintre agresoare.

Conform informațiilor cuprinse la dosar, conflictul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în cimitir. 

Pe imagini se vede cum una dintre femei se năpustește asupra persoanei vătămate, o prinde cu mâna de gât și o izbește de poarta capelei, apoi cele două femei încep să se tragă de păr. 

După câteva secunte intervine și cealaltă femeie, care începe să o tragă de păr pe victimă. 

În mijlocul încăierării, a intervenit un polițist local care a reușit să o tragă deoparte pe una dintre femei, nu înainte ca aceasta să îi aplice o lovitură cu piciorul în zona abdomenului persoanei vătămate.

Potrivit certificatului medico-legal, victima a suferit leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Comentarii Facebook