Clipe de coșmar pentru o femeie din Cluj-Napoca! A fost sechestrată și agresată de fostul iubit, în timp ce încerca să-și recupereze lucrurile


O femeie din Cluj-Napoca a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost agresată și sechestrată de fostul iubit. Cei doi se despărțiseră de puțin timp, iar tânăra a încercat să-și recupereze lucrurile pe care le avea la domiciliul bărbatului. Însă, agresorul a profitat de ocazie și a încercat să o țină pe femeie lângă el, chiar dacă ea nu își dorea acest lucru. Povestea de dragoste dintre cei doi s-a sfârșit cu o condamnare cu suspendare la un an și șase luni. 

Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Cluj-Napoca, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce bărbatul a fost cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

Victima a declarat că cei doi se despărțiseră în urma mai multor certuri. Astfel,  la data de 3 noiembrie 2021, între orele 21:00 și 21:30, s-a prezentat la locuința bărbatului din Cluj-Napoca pentru a-și lua hainele și lucrurile personale rămase în imobil. Pe fondul unui episod de gelozie, în jurul orei 23:00, bărbatul i-a aplicat fostei sale iubite două lovituri cu palma în zona feței, după care a încuiat ușa de acces în locuința sa și nu i-a mai permis acesteia să iasă din apartament. Mai exact, bărbatul a încuiat ușa de acces în apartament, a luat cheile și le-a ținut la el.

Fiind speriată, femeia s-a încuiat în baie cu sperând că va reuși să sune la poliție. Însă, agresorul a forțat ușa și a pătruns înăuntru, a bruscat-o și i-a luat telefonul din mână. După ce a bărbatul a considerat că fosta sa iubită s-a liniștit, i-a înapoiat telefonul mobil.

Astfel, profitând de un moment de neatenție, femeia a reușit să ceară ajutorul unui prieten, căruia i-a trimis câteva fotografii din care reieșea că a fost bătută. În cele din urmă, prietenul acesteia a alertat organele de poliție și, în jurul orei 02:30, forțele de ordine s-au deplasat la domiciliul agresorului. 

Comentarii Facebook