Clipe de coșmar pentru o minoră de 14 ani din Cluj! A întreținut relații intime cu un bărbat mai în vârstă, iar când a vrut să-l părăsească a fost atacată


O minoră de 14 ani a trecut prin clipe de coșmar, după ce a început o relație cu un bărbat din Câmpia Turzii. Magistrații au reținut că, în perioada august 2023 - iunie 2024, bărbatul a întreținut relații sexuale, de aproximativ 80 de ori, cu adolescenta.

Clujeanul devenise din ce în ce mai violent cu aceasta și tânăra reușise să obțină un ordin de protecție împotriva lui.

Cu toate acestea, la data de 30 iunie 2024, agresorul a încălcat măsura dispusă de judecători prin care i-a fost interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de minoră. 

În timp ce minora se plimba pe o stradă din Câmpia Turzii, bărbatul i-a aplicat lovituri cu pumnii în zona capului și cu lama unui cuțit în zona omoplatului stâng, cauzându-i suferințe fizice care au necesitat pentru vindecare de un număr de 7-8 de zile de îngrijiri medicale.  

Tot atunci, bărbatul a provocat un scandal monstru, fiind acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor de viol săvârșit asupra unui minor, în formă continuată (80 de acte materiale), lovirea sau alte violențe, încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a măsurilor dispuse și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Menționăm că sentința pronunțată luni, 26 august, de Judecătoria Turda nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. 

Comentarii Facebook