Cluj: Asistentă medicală, amenințată cu o armă albă de un pacient. Cu două zile înainte, bărbatul a fost prins la furat într-o sală de păcănele


O asistentă medicală de la Spitalul Municipal Dej a fost amenințată cu moartea de un pacient care avea un cuțit asupra sa. De asemenea, bărbatul a început să facă scandal în spital, a lovit cu palmele un birou și a tulburat activitatea medicală și liniștea publică. 

Magistrații de la Judecătoria Dej au dispus miercuri, 28 august, începerea judecății împotriva clujeanului. 

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de ameninţarea unui asistent medical aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii şi liniştii publice și furt calificat.  

Potrivit rechizitoriului, faptele s-au petrecut la data de 6 iunie 2024, când bărbatul se afla în În actul de sesizare a instanței, în esență, s-a reținut că, în data de  06.06.2024 în timp ce se compartimentul primiri urgenţe (C.P.U) din cadrul Spitalului Municipal Dej.

Clujeanul i-a adresat ameninţări cu moartea unei asistente medicale din spital, în timp ce ținea în mână un cuțit. 

Totodată a lovit cu palmele biroul din incinta încăperii, dereglând bunul mers al serviciilor medicale şi tulburând liniştea şi ordinea publică. 

De asemenea, cu două zile înainte de incident, la data de 4 iunie 2024, bărbatul a furat dintr-o sală de jocuri din Dej. El a deschis casa de marcat și a luat suma de 100 de lei.

Comentarii Facebook