Cluj: Culiță Sterp a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, după accidentul din Piața Avram Iancu


Cântărețul Culiță Sterp a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca la pedeapsa de 2 ani și 6 luni de închisoare cu supendare, după ce a provocat un accident în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.  

De asemenea, artistul nu va avea dreptul să conducă nicio categorie de vehicule pe o perioadă de trei ani și va fi obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunității timp de 70 de zile.  

Decizia pronunțată de magistrați marți, 6 august,  nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Pedeapsa de 2 ani și 6 luni de închisoare rezultă din contopirea unui an și jumătate de închisoare primit de cântăreț pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și cea de doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului. 

Precizăm că, la data de 17 noiembrie 2022, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Artistul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, fără să se asigure și a lovit altă mașină. Ulterior, Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului. 

În urma evenimentului, cântărețul de muzică de petrece a scăpat teafăr și nevătămat, însă celălalt șofer a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma testării, polițiștii clujeni au constatat că manelistul se urcase beat și drogat la volan. 

Culiță Sterp s-a aflat, timp de opt luni, sub control judiciar.

Comentarii Facebook