Cluj: Închisoare cu executare pentru un bărbat care și-a agresat iubita pentru că nu i-a făcut mâncare


Un bărbat din Câmpia Turzii a fost condamnat la un an și o lună de închisoare în regim de detenție, după ce a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa. Clujeanul și-a agresat fosta iubită pentru că nu i-a făcut mâncare.

Sentința a fost pronunțată miercuri, 28 august, de magistrații de la Judecătoria Turda și nu este definitivă. 

Potrivit rechizitoriului, cei doi au avut o relație de concubinaj până la data de 13 martie 2024, când femeia a depus o plângere penală împotriva fostului său iubit pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. 

Situația tensionată dintre cei doi a degenerat la data de 11 martie, când bărbatul s-a întors de la muncă și a început un scandal din cauză că fosta lui iubită nu a făcut mâncare. Tot atunci, agresorul a trântit-o pe pat, după care a strâns-o de gât şi i-a aplicat lovituri cu piciorul, provocându-i leziuni la nivelul picioarelor. 

La două zile de la agresiune, victima a sesizat poliția, fiind emis împotriva bărbatului un ordin de protecţie provizoriu. 

În ciuda acestui fapt, bărbatul a revenit la domiciliul femeii și a început să o lovească cu pumnii și picioarele. Victima a scăpat din ghearele agresorului abia după ce a intervenit un vecin care l-a scos afară. Imediat după incident au fost alertate organele de poliție, care l-au găsit pe agresor la poarta locuinței. 

La data de 18 martie 2024, magistrații de la Judecătoria Turda au emis un ordin de protecție împotriva bărbatului, pe o perioadă de 6 luni, și au dispus evacuarea acestuia din locuința victimei.  

Din păcate, ordinul de protecție nu l-a ținut prea mult timp departe de fost lui iubită, iar la data de 31 martie a mers din nou la locuința acesteia.  

În ciuda faptului că femeia i-a cerut de mai multe ori să plece, acesta i-a aplicat o lovitură cu genunchiul în zona toracelui, după care a trântit-o pe un pat. De asemenea, i-a luat telefonul mobil şi l-a aruncat pe podea distrugându-l în totalitate. 

Situația s-a repetat și în noaptea de 2 aprilie, cât bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona braţului stâng şi a spatelui. După agresiune, acesta s-a pus să doarmă și a părăsit casa victimei abia în jurul orei 06:00, când a plecat la muncă.

Comentarii Facebook