Cluj: O femeie a fost bătută într-o stație de autobuz din Mărăști. Agresorul este fostul ei iubit


O femeie a fost bătută cu bestialitate de fostul iubit, într-o stație de autobuz din Cluj-Napoca. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii trecute, când tânăra a decis să se întâlnească cu bărbatul alături de care a avut o relație amoroasă timp de un an.  

Astfel, la data de 25 august 2024, în jurul orei 02:15, cei doi și-au dat întâlnire în stația de autobuz Mareşal Constantin Prezan din cartierul Mărăști. 

După ce au schimbat câteva replici, bărbatul s-a năpustit asupra tineri, i-a dat mai multe palme peste cap și a lovit-o cu piciorul în zona membrelor inferioare. 

Tânăra mersese la întâlnire cu mașina, iar după ce a fost agresată a încercat să intre în autovehicul. 

Cu toate acestea, fostul ei iubit a prins-o de păr și a tras-o afară din mașină. Femeia a reușit să scape din mâinile agresorului abia când au intervenit alte două persoane. 

Ulterior, victima a mers la sediul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, unde a depus plângere penală pentru infracțiunea de violență în familie împotriva fostului iubit, dar a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui. 

După câteva ore, tânărul a încercat să o contacteze telefonic de mai multe ori, însă aceasta nu a răspuns la telefon. 

Acest lucru nu l-a împiedicat pe bărbat să-i trimită un mesaj prin care a amenințat-o cu acte de violență, respectiv „atâta umblu după tine până îți rup mâinile și picioarele târfă ce ești”.

După acest incident, tânăra a solicitat un ordin de protecție împotriva bărbatului, iar la data de 30 august, magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca i-au admis cererea. 

Comentarii Facebook