Cluj: O femeie din Dej a fost agresată de fostul iubit, cu ordinul de protecție în mână. Nici măcar teama că ajunge la închisoare nu l-a ținut departe


O femeie din municipiul Dej a fost agresată de fostul iubit, la numai o zi după ce obținuse un ordin de protecție împotriva bărbatului. Faptele s-au petrecut în urmă cu mai bine de un an, însă agresorul s-a ales cu o condamnare la opt luni de închisoare cu suspendare numai la sfârșitul săptămânii trecute. 

Decizia pronunțată de Judecătoria Dej nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. 

Anchetatorii au reținut că, la data de 21 martie 2023, Poliția Municipiului Dej a emis un ordin protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva bărbatului. 

El era obligat să păstreze o distanță minimă de 100 de metri  faţă de fosta sa iubită. Cu toate acestea, bărbatul a năvălit peste fosta parteneră la nici 24 de ore de la emiterea ordinului de protecție. 

Femeia a declarat în fața magistraților că, timp de doi ani, a avut o relaţie de concubinaj cu agresorul. Cei doi au locuit împreună până în luna decembrie 2022, iar după ce s-au despărțit, bărbatul mergea frecvent la locuința femeii, motivând că trebuie să-și ia lucruri personale.

Sub același pretext, bărbatul a mers la locuințat victimei la data de 31 martie 2023. Femeia nu l-a lăsat să intre în casă pentru că era beat criță, bărbatul a devenit agresiv şi i-a aplicat persoanei vătămate două lovituri cu pumnul în gură, iar după ce aceasta a căzut pe podea agresorul i-a mai aplicat o lovitură cu piciorul în partea stângă a abdomenului. 

Femeia a sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat organele de poliţie, context în care s-a şi dispus emiterea ordinului de protecţie provizoriu faţă de bărbat. 

În ziua următoare, victima l-a sunat pe fratele agresorului și i-a transmis fostului său iubit să îi aducă cheile locuinţei, pe care i le-a luat cu o zi înainte. 

Persoana vătămată susține că, la data de 22 martie 2023, bărbatul a mers de două ori la ușa sa și i-a solicitat să deschidă, încălcând astfel ordinul de protecție. 

Comentarii Facebook