Cluj: O femeie va sta 4 ani la închisoare, după ce a înjunghiat un tânăr. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure într-o parcare din Câmpia Turzii


O clujeancă a fost condamnată de magistrații de la Tribunalul Cluj la patru ani de închisoare, după ce a înjunghiat un bărbat, în urma unui scandal pornit în parcarea magazinului Profi din Câmpia Turzii. Femeia este acuzată de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. 

Potrivit anchetatorilor fapta s-a petrecut la data de 22 noiembrie 2023, în jurul orei 23:00. 

Tânăra avea o relație tensionată cu sora victimei, iar între cei doi ar fi avut loc un schimb de replici acide în parcarea magazinului Profi din Câmpia Turzii. 

La scurt timp după incident, victima a așteptat-o pe femeie în faţa locuinţei acesteia din comuna Viișoara, unde i-a adresat injurii şi ameninţări. Tânăra ar fi coborât din blocul în care locuiește și i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură de cuţit în zona pieptului, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat 21-23 de zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei.

Tânărul înjunghiat s-a s-a constituit parte civilă solicitând agresoarei la plata sumei de 80.000 de euro daune morale. Cu toate acestea, magistrații au obligat-o pe femeie la plata sumei de 20.000 de euro ca daune morale și daune materiale în valoare de 14.477 de lei.

Menționăm că decizia magistraților clujeni nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. 

Comentarii Facebook