Miercuri 9 Octombrie

Cluj: O tură cu mașina prin sat i-a adus 3 ani de pușcărie unui bărbat fără permis de conducere


Un bărbat din comuna Cășeiu, județul Cluj, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, după ce a fost prins la volan în ciuda faptului că nu avea permis de conducere. 

Clujeanul a mai avut probleme cu legea și în trecut, iar de magistrații de la Judecătoria Dej nu au mai putut fi atât de blânzi în privința acestuia. Pe de altă parte, sentința pronunțată marți, 8 octombrie, nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. 

Bărbatul a fost prins conducând pe drumurile publice la data de 23 octombrie 2023.  Polițiștii l-au oprit pentru control, la ora 08:25, pe drumul național DN 18B, pe raza localității Chiuiești. 

Când polițiștii i-au cerut documentele, clujeanul a prezentat actul de identitate şi actele autoturismului, însă nu a putut prezenta permisul de conducere. În acel moment a recunoscut în fața oamenilor legii că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. 

Bărbatul a declarat că în ziua în care a fost oprit de organele de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Chiuieşti, se deplasa  spre casă, după ce fusese la magazinul numit „La Doi Pași” din centrul localităţii, pentru a-şi cumpăra anumite produse pentru uz casnic. 

Comentarii Facebook