Sambata 14 Septembrie

Cluj: Pedeapsă uriașă pentru un clujean prins pe cu un permis de conducere fals. Va sta 4 ani și 9 luni după gratii


Un clujean de 24 de ani, din comuna Ceanu Mare, a fost condamnat la 4 ani și 9 luni de închisoare, după ce a fost prins la volanul unei mașini cu un permis de conducere fals. 

Faptele s-au petrecut la data de 10 ianuarie 2021, în jurul orei 15:00, când tânărul a fost oprit de un echipaj de poliție, în timp ce se deplasa de drumul județean DJ 150 din comuna clujeană Ceanu Mare. 

Tânărul a încercat să-i păcălească pe polițiștii care-l opriseră pentru un control de rutină. El le-a spus că permisul de conducere a fost eliberat de autorităţile irlandeze.

Cu toate acestea, oamenii legii au constatat că bărbatul nu are niciun permis de conducere valabil. De asemenea, autoritățile din Irlanda au informat că seria de pe permisul de conducere nu există în baza lor de date şi nu există un permis de conducere pe numele tânărului. 

Astfel, clujeanul a fost cercetat și trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals. 

Mai mult, magistrații au stabilit că tânărul a fost condamnat, în anul 2021, la pedeapsa de 3 ani închisoare, cu suspendare sub supraveghere pe termenul de 4 ani, pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă continuată. 

Prin urmare, magistrații de la Judecătoria Turda au decis, la data de 20 august, că tânărul va sta după gratii 4 ani și 9 luni.


Comentarii Facebook