Cluj: Șapte adolescenți, implicați într-un scandal de proporții, în fața unui bar: „Sunt şmecher şi nu mi-e frică de nimeni”/„Daţi-i mă, nu-l lăsaţi!”


Șapte tineri cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani au ajuns în fața magistraților clujeni, după ce au provocat un scandal de proporții în fața unui bar din satul Tritenii de Jos.

Tinerii au fost cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice și distrugere. Ei s-au ales cu pedepse neprivative de libertate, fiind vorba despre condamnări cu suspendare sau măsuri educative. 

Anchetatorii au reținut că faptele au avut loc la data de 19 martie 2022, când cei șapte tineri au mers la un bar din satul Tritenii de Jos. 

La un moment dat, în jurul orei 23:00, unul dintre tineri a început să strige în bar şi să ameninţe că îi omoară pe toţi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Mai multe persoane i-au spus să înceteze. De asemenea, femeia care servea la bar le-a cerut clienților să iasă afară, fiindu-i frică că situaţia va degenera şi vor rezulta distrugeri în bar. 

Prin urmare, tinerii şi celelalte persoane din bar au ieşit în faţa localului, unde a început un scandal în toată regula. Pe lângă cuvintele grele pe care și le-au adresat, tinerii au început să-și împartă pumni și picioare. 

Întregul eveniment a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă. Pe înregistrări se aude cum tinerii se provocau unii pe ceilalți:

„Daţi mă, daţi-i”; „hai mă, dă în mine, că eşti şmecher de mult”; "Vă tai şi vă omor pe toţi că nu îmi pasă că sunt şmecher!" ; "Daţi-i mă, daţi-i, nu-l lăsaţi!";„sunt şmecher şi nu mi-i frică de nimeni în sat”.

Administratorul barului a relatat că, la un moment dat, a observat că toţi tinerii din local erau agitaţi şi stăteau în picioare, iar unii dintre ei se împingeau şi se ameninţau.

Unul dintre tineri striga că el este şmecher şi că nimeni nu se pune cu şmecheria lui şi că dacă vrea îi taie şi îi omoară pe toţi din bar. El a afirmat că o parte din tineri încercau să aplaneze situaţia, iar fetele strigau toate foarte puternic şi îi îndemnau să înceteze. 

Pentru că s-a temut auzind aceste ameninţări şi se gândea că situaţia va degenera, administratorul barului i-a dat afară și a sunat la Poliție. 

Comentarii Facebook