Vineri 18 Octombrie

Cluj: Șoferul unui BMW, trimis la muncă în folosul comunității! Le-a spus polițiștilor verde-n față că a consumat stupefiante înainte să urce la volan


Șoferul unui BMW a făcut o mărturisire importantă în fața unor polițiști de la Rutieră care îi opriseră pentru un control de rutină. După ce a fost testat pozitiv la THC, le-a povestit oamenilor legii cum a ajuns în această situație. 

El a susținut că a consumat substanțele interzie pe teritoriul Țărilor de Jos în urmă cu două  sau trei zile înainte de a fi oprit în trafic, iar în ziua în care a fost prins de polițiști a consumat iarbă, însă fără THC, achiziționată de pe site-ul „verdeața lui kronky”.

După mărturisirea făcută, tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice. 

Conform Buletinului de analiză toxicologică emis de Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, rezultă că șoferul de BMW în cauză a fost găsit pozitiv la tetrahidrocanabinoli (THC) în mostra de urină și negativ în cea de sânge.

În ciuda sincerității debordante de care a dat dovadă, tânărul a fost condamnat joi, 17 octombrie, la un an și două luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. 

De asemenea, magistrații de la Curtea de Apel Cluj l-au obligat pe acesta să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității. 

Motivarea inculpatului că ar fi consumat canabis fără THC, substanță percepută de către acesta ca fiind legală pentru consum, este combătută tocmai de analizele de laborator care au indicat un rezultat pozitiv pentru tetrahidrocanabinoli (THC)”, au stabilit judecătorii clujeni.

Comentarii Facebook