Cluj: Tentația a fost prea mare! Un recidivist va sta un an și șase luni în spatele gratiilor, după ce a fost prins la volan fără permis de conducere


Un bărbat de 32 de ani, din Bistrița Năsăud, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare în regim de detenție, după ce a fost prins conducând fără permis, pe drumurile publice din Huedin. Bărbatul mai fusese condamnat cu suspendare pentru aceeași faptă, însă nu a respectat decizia magistraților. 

Magistrații au reținut că fapta s-a petrecut la data de 5 mai 2023, la ora 20:00, când bărbatul a fost oprit în trafic pe strada Fildului din Huedin. Polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

Inițial, bărbatul a precizat că nu are asupra sa permisul de conducere, despre care a declarat că ar fi emis de către autoritățile din Germania. 

În urma verificărilor efectuate în aplicațiile Poliţiei Române, s-a constatat că bărbatul nu are permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicul și nu este titularul vreunui permis de conducere emis de autorităţile germane. 

Ulterior, după ce tânărul a fost condus la sediul unității de poliție s-a constatat că acesta figurează ca fiind condamnat definitiv la data de 17 mai 2022 pentru săvârșirea unei infracţiuni de conducere fără permis.

Comentarii Facebook