Cluj: Un bărbat riscă ani grei de închisoare, după ce a furat arme antice din casa unui clujean


Un bărbat a fost trimis în judecată de magistrații de la Judecătoria Dej, după ce a furat două pistoale antice, două săbii și două pumnale din casa unui clujean din comuna Bobâlna. 

Decizia magistraților nu este definitivă și poate fi atacată în termen de trei zile. 

Anchetatorii au reținut că fapta a avut loc în primăvara anului 2023, pe timp de noapte. Bărbatul a pătruns în imobil prin efracție, după ce s-a cățărat pe zidul clădirii. 

La sfârșitul săptămânii trecute, magistrații de la Judecătoria Dej au stabilit că poate începe judecata în dosarul de furt al bărbatului. 

Constată competenţa şi legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 408/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, legalitatea administrării probelor şi efectuării actelor de către organele de urmărire penală în cauza privind pe inculpatul K.E.G.,fără antecedente penale, şi, în consecinţă: Dispune începerea judecăţii faţă de inculpatul K.E.G. sub aspectul infracţiunii de furt calificat (...) Cu drept de contestaţie, pentru procuror şi inculpat, în termen de 3 zile de la comunicarea încheierii.”, arată soluția pe scurt a instanței. 

Comentarii Facebook