Cluj: Un dependent de păcănele și-a bătut soția, după ce a fost prins cu amanta la o sală de jocuri de noroc, pe strada Dâmboviței


Un bărbat și-a bătut soția cu bestialitate, după ce aceasta l-ar fi surprins alături de amantă, la o sală de jocuri de noroc de pe strada Dâmboviței din Cluj-Napoca. 

Chiar dacă cei doi s-au împăcat imediat după incident, clujeanul a fost condamnat luni, 7 octombrie, la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Hotărârea judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj este definitivă, iar pedeapsa a rezultat în urma contopirii cu o altă pedeapsă primită în trecut de bărbat.  

Potrivit rechizitoriului, la data de 9 august 2023, în jurul orei 19:15, clujeanul a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu pumnul în zona feței, în timp ce se aflau  lângă fast-food-ul „Yammi-Yammi”, de pe strada Dâmboviței.

În urma loviturii, femeia a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale. 

Anchetatorii au reținut că „prin gesturile și violențele săvârșite a adus o atingere gravă demnității persoanei vătămate și a tulburat ordinea și liniștea publică, prin crearea unui sentiment de indignare și nesiguranţă pentru persoanele care se aflau în proximitatea locului în care s-a produs evenimentul”.

Scandalul dintre cei doi ar fi început încă din incinta unei săli de jocuri de noroc din apropiere, unde bărbatul se afla alături de amanta lui. În momentul în care soția clujeanului i-ar fi văzut pe cei doi, ar fi amenințat-o pe cealaltă femeie din viața soțului ei cu bătaia. Astfel, bărbatul și-ar fi ieșit din minți și ar fi început să o lovească cu bestialitate pe femeie. 

În fața instanței, clujeanul a declarat că soția lui a fost cea care a provocat conflictul, intrând în sala de jocuri de pe strada Dâmboviței în care acesta se afla începând cu ora 17:00, unde a consumat și băuturi alcoolice.

Astfel, acesta a arătat că persoana vătămată era foarte nervoasă și recalcitrantă și a început să îl înjure și să amenințe că o bate pe amanta lui, moment în care clujeanul a încercat să o scoată din sala de jocuri, iar afară ea i-a luat sticla de bere și a vrut să îl lovească cu ea, dar el s-a ferit, după care i-a luat telefonul mobil din mână și l-a trântit de pământ și l-a spart, în tot acest timp îmbrâncindu-l și provocându-l. 

Bărbatul a declarat că soția lui o amenința constant pe amantă, iar el nu mai vrea să fie cu cea care și-a unit destinele în fața legii, întrucât și-a găsit pe altcineva.

Cu toate acestea, martorii care au asistat la eveniment și au dat declarații în fața instanței au o altă părere. 

Un martor susține că a observat conflictul dintre cei doi, respectiv faptul că „bărbatul o ținea de cap, o trăgea de păr și o lovea pe femeie”, de pe geamul patiseriei „Panemar” de peste drum, moment în care a ieșit afară și a încercat să îl facă pe agresor să o lase în pace pe persoana vătămată. 

Martorul a mai declarat faptul că bărbatul a devenit mai nervos, exercitând în continuare acte de violență asupra femeii, l-a scuipat și l-a amenințat și pe martor cu acte de violență și cu moartea, după care s-a deplasat mai departe pe lângă chioșcurile de pe strada Dâmboviței în timp ce continua să o agreseze pe femeie. De asemenea, martorul a mai arătat că a îndemnat-o pe persoana vătămată să meargă cu el, pentru a o scăpa din mâinile agresorului, însă aceasta a refuzat.”, se arată în documentele cuprinse la dosar. 

O altă persoana a relatat că a observat conflictul de pe geamul apartamentului în care locuiește. Ea susține că un bărbat și o femeie care se certau pe strada Dâmboviței. La un moment dat, bărbatul a ajuns-o din spate și a lovit-o cu piciorul în cap, iar femeia a căzut la pământ, după care au intrat amândoi într-un magazin. Când au ieșit, femeia era îmbrâncită constant și striga „de ce vrei să mă duci acasă? Vrei să mă omori?”.

Ulterior, martora a arătat că bărbatul a început să o lovească pe femeie cu pumnul în zona feței, precum și faptul că la incident a intervenit un alt bărbat care a încercat să îi despartă și care a fost intimidat de agresor. 

Comentarii Facebook