Cluj: Un hoț cu apucături de alpinist a dat o spargere de zile mari într-un apartament din Florești. A fost tentat de un geam lăsat deschis


Un bărbat care a dat o spargere de zile mari într-un apartament din comuna Florești, județul Cluj, riscă ani grei de închisoare, după ce magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca l-au trimis în judecată. 

El este acuzat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, după ce s-a cățărat pe un bloc, iar printr-un geam lăsat deschis, a pătruns într-un apartament situat la parterul clădirii. 

Fapta bărbatului datează din 28 aaugust 2024, când a reușit să fure din locuința persoanei vătămate un laptop, un smartwatch, un telefon mobil și un card bancar. 

Prejudiciul se ridică la valoarea de 6000 de lei, dar anchetatorii au anunțat că o parte din sumă a fost recuperată. 

În actul de sesizare s-a reţinut că, la data de 25.08.2024, în intervalul orar 19:00-21:30 inculpatul a pătruns, prin escaladarea unui geam lăsat deschis și dislocarea plasei aferente, în interiorul apartamentului nr. 15 situat la parterul imobilului (...) - reprezentând domiciliul persoanei vătămate, iar din dormitorul acestuia a sustras un laptop marca Asus, un smartwatch marca Garmin Venu SQ, un telefon mobil marca Iphone 6S de culoare albă cu husă de culoare neagră și un card bancar aflat într-un portmoneu, cauzând prin aceasta persoanei vătămate un prejudiciu total în cuantum de 6.000 lei, parțial recuperate.”, au reținut magistrații. 

Comentarii Facebook