Vineri 18 Octombrie

Cluj: Un scandalagiu care a bătut doi bărbați pe Valea Fânațelor a scăpat basma curată. Judecătorii au decis că e prea târziu să-l pedepsească


Un clujean a scăpat basma curată, după ce a provocat un scandal și a bătut doi bărbați pe strada Valea Fânațelor din Cluj-Napoca. Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au decis joi, 17 octombrie, că trebuie să înceteze procesul penal pentru că faptele de care este acuzat bărbatul s-au prescris între timp. 

Potrivit rechizitoriului, la data de 13 aprilie 2019, jurul orei 13:10, clujeanul le-a agresat fizic pe persoanele vătămate, în timp ce acestea se aflau pe strada Valea Fânaţelor din Cluj-Napoca, cauzându-le leziuni care au necesitat 1-2 zile, respectiv 15-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. 

În ciuda faptului că era vorba de două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, agresorul nu trebuie să dea socoteală în fața legii pentru faptele lui. 

Neînțelegerile dintre cei trei bărbați au apărut în urma unei tamponări ușoare între autoturismele lor. Persoanele vătămate ar fi fotografiat maşina clujeanului din stradă, iar la scurt timp, din curte ar fi ieşit tatăl vitreg al agresorului, atenţionându-i că acesta este foarte nervos și îi va lovi dacă nu pleacă.

La un moment dat, agresorul a intervenit rapid și l-a lovit pe unul dintre bărbați în mod spontan cu pumnul în zona feţei, lovitura deviind spre piept, astfel cum a rezultat şi din certificatul medico-legal.  

Văzând ce se întâmplă, fiul bărbatului lovit a încercat să-și ajute tatăl, moment în care inculpatul a început să-l lovească cu pumnii, în zona feţei, până acesta a căzut la sol şi şi-a pierdut cunoștința, suferind astfel leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 15-18 zile de îngrijiri medicale.  

Comentarii Facebook