Cluj: Un șofer fără permis le-a scăpat printre degete polițiștilor, după ce i-a mințit! Le-a spus că trebuie să-și fixeze copilul în scaun și a fugit


Un bărbat din localitatea Cuzdrioara, județul Cluj, a reușit să fugă de sub ochii polițiștilor, după ce i-a mințit că trebuie să-și fixeze copilul în scaunul special și a călcat accelerația. 

Clujeanul ar fi recurs la acest gest pentru că avea permisul de conducere suspendat și se temea de ce o să se întâmple. Cu toate acestea, după aproximativ o oră s-a dus la sediul de poliție și a recunoscut tot. 

Din acest motiv, magistrații de la Judecătoria Dej l-au condamnat pe bărbat la 6 luni de închisoare, dar au dispus amână aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani. 

La data de 3 aprilie 2023, în jurul orei 17:05,un echipaj de poliție a identificat o autoutilitară care stânjenea circulația, pe o stradă din localitatea  Cuzdrioara. 

Oamenii legii i-au solicitat documentele șoferului de la volanul autoturismului, însă nu a respectat indicațiile polițiștilor. Bărbatul i-a mințit că trebuie să-și fixeze copilul în scaunul special, a urcat în mașină și a demarat în trombă.  

La scurt timp, clujeanul s-a dus la sediul poliției, unde a relatat că a condus autoturismul și nu a respectat indicațiile polițistului rutier de a se opri, pe motiv că s-a speriat. Ulterior, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat în perioada 2 aprilie - 21 mai 2023. 

Fiind audiat de anchetatori, bărbatul a recunoscut fapta comisă și relatat cum s-au întâmplat evenimentele. 

El a declarat că în ziua incidentului a condus autoutilitara de la domiciliul său până la magazinul alimentar Cuzdrioara, pentru că voia să facă niște cumpărături.

Când a ieșit din magazin, a fost așteptat de un polițist rutier care i-a solicitat să prezinte actele, însă după ce a urcat în autoturism, a demarat de pe loc și a fugit spre casă, fiind urmărit de mașina de poliție. 

Ajuns acasă, clujeanul și-a dat seama de fapta sa, iar după o oră s-a prezentat la sediul poliției.  

Comentarii Facebook