Clujean acuzat că și-a amenințat și agresat fosta iubită, reținut de polițiști. Bărbatul a încălcat și obligația de a nu părăsi județul Cluj


Un bărbat de 40 de ani din comuna Baciu, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii bistrițeni. Clujeanul este acuzat că și-a agresat și amenințat fosta iubită, cu toate că aceasta obținuse un ordin de protecție împotriva lui.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, bărbatul ar fi încălcat și obligația de a nu părăsi limita teritorială a judeţului Cluj.

La data de 4 septembrie, bărbatul a fost depistat la locuința unei femei din Urmeniş. Verificările polițiștilor au indicat faptul că acesta a încălcat obligația de a nu părăsi limita teritorială a județului Cluj, încălcând și interdicţia stabilită în ordinul de protecție emis împotriva sa, de a păstra o distanță stabilită față femeie.

Totodată polițiștii au stabilit faptul că acesta, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi cu femeia, ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență”, au informat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse.

Clujeanul a fost dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 


Comentarii Facebook