Clujean cercetat pentru proxenetism, după ce și-a exploatat iubita. O amenința telefonic și-i lua banii și bijuteriile primite de la clienți


Magistrații de la Judecătoria Turda au dispus începerea judecății în dosarul unui clujean acuzat că-și obliga iubita să se prostitueze. 

Bărbatul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de infracţiunii de proxenetism în formă continuată. Anchetatorii au reținut că bărbatul și persoana vătămată au o relaţie de concubinaj de aproximativ 2 ani, timp în care au locuit împreună în Câmpia Turzii. 

Femeia a practicat prostituţia, iar clujeanul a ţinut constant legătura telefonic cu aceasta pentru a o supraveghea. De asemenea, bărbatul a amenințat-o telefonic cu moartea și a agresat-o fizic. 

Inculpatul a controlat-o, întrebând-o mereu cum merge treaba şi câţi bani a făcut, dar a şi îndemnat-o şi încurajat-o pe persoana vătămată, spunându-i cât să mai stea în zona respectivă pentru practicarea prostituţiei.

Pentru a o determina să continue această activitate, în data de 28.02.2024 şi 23.04.2024, inculpatul a ameninţat-o telefonic cu moartea pe persoana vătămată, iar în data de 31.03.2024 a agresat-o fizic la locuinţa acestora”, au reținut procurorii.

Clujeanul a obţinut sume importante de bani de pe urma activității prestate de iubita sa, rezultând în total suma de 19.495 de lei, dar şi alimente, bijuterii.

Comentarii Facebook