Clujean cu permisul suspendat, implicat într-un accident rutier în Mănăștur. Bărbatul a fost condamnat cu suspendare și pus la muncă în folosul comunității


Un bărbat cu permisul suspendat, din comuna clujeană Chinteni, a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca la un an și patru luni de închisoare cu suspendare. 

De asemenea, clujeanul a fost obligat luni, 30 septembrie, să presteze 40 de zile de muncă în folosul comunității pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat. 

Potrivit rechizitoriului, la data de 6 februarie 2023, în jurul orei 19:29, bărbatul a condus un autoturism pe strada Calea Mănăștur din Cluj-Napoca, unde a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. 

La acel moment, clujeanul a fost sancționat contravențional pentru că nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers. 

Ulterior, polițiștii au constatat că bărbatul figura ca având suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice, pe o perioadă de 120 de zile, în perioada 19 ianuarie 2023-18 mai 2023. 

Conform declarațiilor date de bărbat, acesta a rămas fără permis de conducere după ce a depășit limita de viteză. 

Comentarii Facebook