Vineri 18 Octombrie

Clujean, îngrijorat de cât de jos zboară avioanele peste Cluj-Napoca: „Le poți citi seria și poți face cu mâna oamenilor din avion”


Un clujean și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu altitudinea la care zboară avioanele peste municipiul Cluj-Napoca. El susține că aeronavele zboară mult prea jos și consideră că acest lucru este periculos, precizând că oamenii sunt deranjați de zgomotele produse.

Clujeanul a descris situația ironic, arătând că în curând avioanele vor parca pe pistele de bicicletă din orașul de cinci stele.  

Este cam prea de tot cât de jos zboară avioanele deasupra orașului. Dacă se putea până acum câțiva ani să se aterizeze în partea opusă, dinspre Apahida, ar trebui să se poată și acum. Azi-mâine vor parca pe pistele de bicicletă.

Le poți citi seria și poți face cu mâna oamenilor din avion. Mi se pare periculos și este foarte zgomotos.”, a semnalat clujeanul. 

În ultima perioadă, tot mai mulți clujeni au spus că sunt nemulțumiți de zgomotul produs de avioanele care zboară peste Cluj-Napoca, solicitând autorităților să ia măsuri în acest sens. 

Comentarii Facebook