Sambata 5 Octombrie

Clujean prins sub influența stupefiantelor la volan, condamnat la închisoare. A pus incidentul pe seama unor decepții personale


Un clujean a fost condamnat definitiv joi, 3 octombrie, la un an și două luni de închisoare cu suspendare de magistrații de la Curtea de Apel Cluj, după ce a fost prins conducând sub influența a două substanțe psihoactive. 

De asemenea, bărbatul este obligat să presteze 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității. 

Anchetatorii au reținut că, la data de 26 martie 2023, în jurul orei 22:21, clujeanul a condus un autoturism pe Autostrada A 3 Câmpia Turzii-Nădășelu, pe breteaua de ieșire de pe autostradă, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive cocaină și tefrahidrocanabinoli. 

Bărbatul a fost oprit și testat antidrog de polițiștii rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostradă A 3. 

Pentru că în urma testării antidrog a ieșit pozitiv la substanțele cocaină și tefrahidrocanabinoli, a fost condus la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” din  Cluj-Napoca, unde au fost confirmate rezultatele inițiale. 

În fața magistraților, tânărul a declarat că, în noaptea din 23 spre 24 martie 2023, pe fondul unor decepții personale, a consumat alcool și anumite substanțe psihoactive. El susține că un alt bărbat i-a propus să consume pe cale de ingerare nazală substanțe de culoare albă și să fumeze o țigară. 

Comentarii Facebook