Culiță Sterp vrea să iasă basma curată, după accidentul de la Cluj! Deși a scăpat de închisoare, tot e nemulțumit de sentință


Cântărețul Culiță Sterp nu pare prea mulțumit de hotărârea luată de magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca prin care a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare, după ce a provocat un accident în Piața Avram Iancu din municipiu. De asemenea, a fost obligat să presteze muncă neremunerată în folosul comunității timp de 70 de zile.  

Cu toate acestea, artistul a decis să facă apel împotriva deciziei. Culiță Sterp vrea să-și recapete permisul de conducere cu orice preț, ținând cont că judecătorii au stabilit că nu va avea dreptul să conducă nicio categorie de vehicule pe o perioadă de trei ani.

Primul termen fixat pentru data de 22 ianuarie 2025, la Curtea de Apel Cluj. 

Precizăm că, la data de 17 noiembrie 2022, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Artistul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, fără să se asigure și a lovit altă mașină. Ulterior, Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului. 

În urma evenimentului, cântărețul de muzică de petrece a scăpat teafăr și nevătămat, însă celălalt șofer a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma testării, polițiștii clujeni au constatat că manelistul se urcase beat și drogat la volan.

Citește și: VIDEO - Momentul în care Culiță Sterp a făcut accidentul de la Cluj! A trecut pe ROȘU

Comentarii Facebook