Doi clujeni care au pretins că sunt electricieni ca să intre în apartamentele clujenilor, cercetați pentru furt. Vezi ce sume au reușit să obțină


Doi bărbați sunt cercetați pentru furt, după ce au sustras peste 2500 de lei din apartamentele unor clujeni. Cei doi își asigurau intrarea în apartamente pretinzând că sunt electricieni sau angajați ai Companiei de Apă Someș. Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus începerea judecății.

Potrivit anchetatorilor, la data de 17 octombrie 2019, cei doi clujeni au pătruns în apartamentul unei persoane, motivând că verifică instalația electrică a apartamentului. După ce s-au văzut în interiorul apartamentului, bărbații ar fi furat dintr-un dulap suma de 2300 de lei.

Ulterior, la data de 31 ianuarie 2020, ar fi furat suma de 332 de lei dintr-un apartament. Cei doi au pătruns în locuință profitând de faptul că proprietarii nu încuiaseră ușa de acces. La fel ca în celălalt caz, clujenii i-au mințit pe proprietari că  sunt de la compania de apă și doresc să efectueze o deratizare. 

Comentarii Facebook