Doi clujeni care și-au bătut și curentat o rudă scapă de închisoare! Judecătorii au decis că 2000 de euro sunt suficienți ca să șteargă totul


Doi frați din Cluj au scăpat basma curată, după ce și-au bătut o rudă cu bestialitate și au curentat-o cu un dispozitiv cu electroșocuri. 

Victima s-a ales cu leziuni grave ce au necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale, iar cei doi au fost trimiși în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

După cercetări care au durat aproape șase ani, magistrații de la Judecătoria Gherla au decis vineri, 18 octombrie, încetarea procesului penal împotriva celor doi ca urmare a împlinirii termenului de prescripție a faptelor.

Astfel, agresorii trebuie să-i plătească victimei numai 2000 de euro, cu titlu de daune morale, iar cei doi frați nu vor petrece nici măcar o zi după gratii. 

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc la data de 15 aprilie 2018, în jurul orei 11:00, în localitatea Jucu de Mijloc. 

Victima s-a dus la domiciliul mamei sale ca să ridice diferite bunuri. Vârstnica locuia alături de o nepoată și de soțul acesteia, care s-a arătat profund nemulțumit de prezența bărbatului. 

La un moment dat, între cei doi a început un conflict din cauza unor stâlpi de beton care blocau accesul spre garaj. Situația a degenerat și persoana vătămată a fost împinsă de unul dintre frați, curentată cu un dispozitiv cu electroșocuri și lovită cu pumnul în față.

Apoi, în timp ce persoana vătămată, care începuse să sângereze, a vrut să se retragă din curtea imobilului, de aceasta s-a apropiat și celălalt bărbat, care l-a lovit cu un obiect contondent în coapsa piciorului drept.

Victima a fost transportată la UPU Cluj-Napoca, unde a primit îngrijiri medicale, din certificatul medico-legal reieșind că leziunile traumatice suferite necesitau 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, a fost efectuată o expertiză medico-legală, cu ocazia căreia s-a stabilit că leziunile traumatice cauzate persoanei vătămate la nivelul feței au necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale, în timp ce leziunile traumatice de la nivelul coapsei drepte au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Comentarii Facebook