Doi hoți din Cluj-Napoca au prevăzut trendul ciocolatei Dubai! Voiau să-și facă provizii de fistic și au dat o spargere la magazinul LIDL din Zorilor


Un jaf eșuat la magazinul LIDL de pe strada Republicii din Cluj-Napoca i-au adus 5 ani de închisoare unui bărbat acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, pe lângă furt calificat. În ciuda faptului că nu a acționat singur, partenerul său care l-a ajutat să golească mai multe rafturi ale supermarketului a fost mai iute de picior și a reușit să scape de polițiști. 

Cei doi hoți au acționat de parcă ar fi prevăzut viralizarea ciocolatei Dubai, un preparat al cărui ingredient principal este fisticul. 

Potrivit anchetatorilor, la data de 10 decembrie 2020, în jurul orei 16:00, bărbatul și o altă persoană rămasă neidentificată, s-a deplasat în incinta magazinului LIDL, situat în complexul comercial Sigma Center de pe strada Republicii.

Cei doi au pus într-un ghiozdan mai multe produse, respectiv 30 de conserve RIO, o sticlă de lichior Sheridan’s și mai multe pungi de fistic. Când au ajuns la casele de marcat, au trecut cu produsele fără a le achita.  Cei doi au încercat să fugă, însă unul dintre ei a fost prins de un agent de pază. 

Produsele au fost recuperate imediat pentru că ghiozdanul se afla la individul prins de paznic. 

Comentarii Facebook