Vineri 20 Septembrie

Doi tineri din Cluj-Napoca riscă ani grei de închisoare, după ce au bătut un bărbat și i-au furat borseta cu 32.000 de lei


Doi tineri riscă să petreacă ani buni în spatele gratiilor, după ce au bătut un bărbat pe o stradă din Cluj-Napoca și i-au furat borseta în care se aflau 32.000 de lei. 

Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus miercuri, 18 septembrie, începera judecății în dosarul în care cei doi sunt acuzați de tâlhărie calificată. 

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc la data de 3 aprilie 2024, în jurul orei 21:45 când, în baza unei înțelegeri prealabile, cei doi inculpaţi ar fi atacat un bărbat în plină stradă. 

Agresorii i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul feței și a corpului, în timp ce îi cereau să le dea banii pe care îi avea asupra sa. După câteva minute, i-au smuls persoanei vătămate din zona abdomenului borseta în care se afla suma de 32.000 lei și au fugit. 

Bărbatul atacat a reușit să recupereze prejudiciul ulterior. 

Ca atare, se reţine că fapta dedusă judecăţii este descrisă clar și suficient prin rechizitoriul emis în cauză, că descrierea acesteia conduce la posibilitatea stabilirii limitelor şi obiectului judecăţii, astfel încât judecătorul de cameră preliminară constată aptitudinea rechizitoriului de a sesiza valabil instanţa de judecată în vederea asigurării posibilității efectuării unei apărări concrete și efective a inculpatului raportat la fapta de care este acuzat și modalitatea în care se susține că a fost comisă.”, au motivat judecătorii clujeni. 

Comentarii Facebook