Duminica 8 Septembrie

Dosarul lui Dorian Popa ajunge pe masa judecătorilor, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Ce pedeapsă riscă vlogger-ul


A început procesul în care influencerul Dorian Popa este cercetat, după ce a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan. Judecătorii au confirmat probele administrate de procurori și au dispus începerea judecății. 

Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul privind pe inculpatul POPA DORIAN LAURENȚIU, fără antecedente penale, trimis în judecată în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul POPA DORIAN LAURENȚIU. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 22.07.2024”, a fost decizia instanţei, potrivit spynews.ro.

Dorian Popa a fost testat pozitiv la canabis, la sfârșitul anului trecut, în timp ce se afla la volanul bolidului său de lux, marca Lamborghini, în localitatea Domnești, din Ilfov. Când a fost oprit de polițiști, Dorian Popa purta doar un halat de baie. Acesta le-a spus oamenilor legii că se întoarce de la o petrecere, unde a inhalat accidental fum provenit de la un joint. Ulterior, artistul a recunoscut faptele. 

Dorian Popa  riscă între 1 şi 5 ani de închisoare. Cea mai mică pedeapsă pe care ar putea să o primească influencerul este amenda penală.


Comentarii Facebook