Femeie din Cluj, amenințată cu moartea de fostul soț, într-o secție de poliție. Bărbatul și-a terorizat familia, dar a scăpat cu o amendă de 1800 de lei


Un clujean care și-a amenințat fosta soție cu moartea de mai multe ori, chiar în fața celor doi copii minori ai lor, trebuie să plătească numai o amendă penală de 1800 de lei. 

Decizia a fost pronunțată miercuri, 9 octombrie, de magistrații de la Judecătoria Gherla în dosarul în care clujeanul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de amenințare în formă continuată.

Magistrații au reținut că, în urma unui mariaj de 15 ani, cei doi au divorțat în anul 2020, iar față de copiii lor în vârstă de 8, respectiv 17 ani, își exercitau autoritatea părintească în comun.  

La data de  1 decembrie 2022, femeia a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că la aceeași dată, în două momente diferite, a fost amenințată de fostul său soț cu moartea.

Astfel, femeia a relatat că, în timp ce purtau o conversație telefonică, fostul soț a amenințat-o că dacă va întoarce copiii împotriva lui, îi va rupe mâinile și picioarele. Ulterior, i-a spus că o va îngropa și îi va rupe mâinile și picioarele, în timp ce femeia a mers la locuința agresorului pentru a-i lua pe cei doi copii care își petrecuseră ziua alături de tatăl lor. 

În urma incidentelor, clujeanca s-a dus să depună o plângere la poliție, însă nici acolo nu a scăpat de amenințări. 

În timp ce vorbea cu un agent de poliție, persoana vătămată a fost apelată în repetate rânduri de fostul soț.

Când a răspuns, bărbatul a reiterat amenințările pe care le-a adresat și anterior în cursul zilei, respectiv că îi va rupe mâinile și picioarele și o va îngropa, fiind nemulțumit de modul în care sunt educați cei doi copii ai lor.

Comentarii Facebook