Femeie din Cluj, arestată preventiv pentru că le promitea șoferilor momente fierbinți și le fura banii


O femeie din municipiul Turda și prietenul său își vor petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv, după ce au înșelat mai mulți șoferi dornici de aventură. Femeia le propunea să întrețină relații sexuale contra cost, iar în timpul „acțiunii” le fura banii. 

Prietenul ei o ajuta să scape cât mai rapid, înainte ca șoferii momiți în acest fel să-și de seama ce li se întâmplă. Astfel, bărbatul o aștepta pe aceasta în apropiere, iar când banii ajungeau în buzunarele ei, fugeau cu mașina. 

Instanța a reținut că femeia desfășoară activități de prostituție și, pe parcursul mai multor ani, a abordat bărbați cu care a întreținut raporturi sexuale contra cost și, profitând de starea de euforie specifică a acestora din timpul actului sexual, a furat sume impresionante de bani.

Prima victimă care a alertat autoritățile a fost un curier Urgent Cargus care, la data de 17 februarie 2019, se afla în parcarea unui restaurant. Bărbatul a relatat că a fost abordat de o persoană necunoscută, care i-a deschis portiera de la pasager și, observând că în torpedoul deschis al mașinii se aflau depozitate sume de bani încasate în urma livrării unor colete, aceasta a sustras suma de 5000 de lei și a fugit. 

Femeia s-a urcat imediat într-un autoturism al cărui șofer era un bărbat tânăr ce avea o cicatrice mare pe obrazul stâng și care a plecat de la fața locului în grabă.

După câteva luni, la data de 12 septembrie 2019, femeia a fost reclamată de o altă persoană. Bărbatul a relatat că, în timp ce se afla într-o benzinărie OMV, a fost abordat de o persoană necunoscută care a intrat în autoutilitara sa și i-a oferit servicii sexuale contra cost. În timpul întreținerii relațiilor sexuale, femeia a profitat de neatenția acestuia și i-a sustras suma de 3000 de lei din buzunarul pantalonilor scurți.

După aceeași schemă, la data de 7 septembrie 2020, femeia a reușit să fure 800 de lei de la un alt bărbat. 

Un an mai târziu, femeia a făcut o nouă victimă și a furat sumele de 650 de euro și 40.000 HUF din interiorul unei borsete aflate între scaunele din față ale autoturismului.

Femeia a reușit să fure bani în același mod chiar și anul acesta. Polițiștii au reținut că șa data de 27 februarie 2023 a furat din borseta unui bărbat suma de 10.000 de euro. De asemenea, la data de 10 aprilie 2024, a furat din buzunarul unui bărbat 5000 de lei. 

Clujeanca a fost arestată preventiv numai în 19 iunie 2024, iar de atunci magistrații au dispus prelungirea măsurii succesiv. 

Comentarii Facebook