Vineri 18 Octombrie

Femeie din Cluj, bătută de soț cu un sac de usturoi și țeava de la aspirator, în fața copiilor minori. Victima n-a avut curajul să-l părăsească


O femeie din Cluj a fost bătută cu bestialitate de soțul său cu un sac de usturoi, în țața copiilor minori. Scandalul ar fi început din cauza unor nemulțumiri ale bărbatului legate de modul de creștere și educare al micuților. 

Pe fondul acestor dispute, bărbatul a luat un săculeț în care se aflau mai multe bucăți de usturoi cu care a lovit persoana vătămată în zona capului. 

Apoi, victima i-a reproșat soțului ei comportamentul adoptat, însă acesta nu s-a oprit, a liat țeava de la aspirator și a început să o lovească peste spate. 

Bărbatul s-a oprit numai în momentul în care fiica lui a început să plângă foarte tare, iar gravitatea leziunilor provocate de actele de violență a fost evaluată la 1-2 zile de îngrijiri medicale. 

Chiar dacă agresiunile au avut loc la data de 23 februarie 2020, după mai bine de 4 ani de cercetări și procese, femeia a decis să-și retragă plângerea formulată împotriva soțului său. 

Prin urmare, magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au dispus joi, 17 octombrie, încetarea procesului penal. 

Fiind întrebată personal, aceasta a arătat în mod expres şi nemijlocit că dorește să retragă plângerea prealabilă formulată şi pretențiile civile din prezentul dosar penal, aspecte consemnate în cuprinsul unei declarații.

Astfel, reținând că infracțiunea care constituie obiectul prezentului dosar face parte din categoria infracțiunilor pentru care punerea în mișcare a acțiunii penale este condiționată de introducerea plângerii prealabile, iar persoana vătămată a revenit asupra voinței exprimate în privința tragerii la răspunderea penală a inculpatului, instanța apreciază că a intervenit un impediment în continuarea judecății, ca urmare a imposibilității exercitării acțiunii penale.”, au motivat judecătorii clujeni. 

Comentarii Facebook