Gest extrem al unui traficant de stupefiante din Cluj! A ajuns cu răni grave la spital după ce a sărit de la balcon ca să scape de procurorii DIICOT


A încurcat ușa cu balconul! Un traficant de stupefiante din Cluj a ajuns la spital, pentru că s-a speriat de DIICOT

Un traficant de droguri din Cluj-Napoca a recurs la un gest extrem când s-a trezit cu procurorii DIICOT la ușă. Tânărul s-a speriat atât de tare când a văzut că riscă să fie prins, încât și-a luat stupefiantele în brațe și a sărit de la balconul apartamentului în care locuia.

În ciuda încercării disperate, clujeanul s-a ales cu răni grave și a fost transportat de urgență la spital. Între timp, procurorii DIICOT Cluj i-au percheziționat casa și au găsit aproape două kilograme de cannabis, un aparat de vidat și un cântar de mare precizie. 

Percheziția care se putea sfârși tragic a avut loc la data de 9 iulie 2024, iar magistrații de la Tribunalul Cluj au dispus săptămâna trecută începerea judecății în dosarul în care tânărul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu.

Anchetatorii au reținut că, la data de 25 martie 2024, tânărul a vândut cantitatea de 1300 grame Cannabis cu suma de 26.000 de lei, iar la data de 9 iulie 2024 a depozitat și deținut în scopul distribuirii la locuința sa cantitatea de 1999,0 grame de cannabis, fiind prins în flagrant de organele judiciare. De asemenea, bărbatul a deţinut în vederea consumului cantitatea de 0,27 grame de cannabis. 

La data de 09 iulie 2024 lucrătorii de poliție judiciară s-au deplasat la locația mai sus menționată pentru a pune în aplicare mandatul de percheziție domiciliară nr. 309/2024.

Având în vedere că s-a solicitat în mod repetat deschiderea ușii și  din interiorul apartamentului s-a auzit gălăgie, s-a procedat la spargerea ușii de acces, moment în care numitul a sărit de pe balconul apartamentului, a aruncat punga de culoare albastră care conținea 2  pungi de dimensiuni medii și vidate.

Sus numitul prezenta urme vizibile de leziuni pe tot nivelul corpului, inclusiv la nivelul capului, astfel că s-a solicitat prin apel la 112 ajutorul unui echipaj medical.

Ulterior, numitul a fost adus de la UPU, astfel că s-a procedat la efectuarea propriu-zisă a percheziției domiciliare”, au reținut procurorii DIICOT Cluj. 

Comentarii Facebook