Miercuri 9 Octombrie

Gesturi odioase făcute de doi dependenți de stupefiante din Cluj-Napoca: Au început să fure din automatele de cafea ca să facă rost de bani


Doi dependenți de stupefiante din Cluj-Napoca s-au apucat să fure din automatele de cafea ca să-și facă rost de bani. Tinerii au vandalizat două aparate amplasate pe străzile din municipiu și au reușit să fure 280 de lei. Însă, cei doi au provocat pagube de peste 6500 de lei firmei ce deține aparatele distruse. 

La începutul acestei săptămâni, judecătorii de la Curtea de Apel Cluj i-au condamnat pe cei doi tineri la 2 ani și 2 luni de închisoare, respectiv 1 an, 4 luni şi 15 de zile închisoare.

Potrivit rechizitoriului, unul dintre tineri a spart un automat de cafea la data de 21 aprilie 2020, în jurul orelor 02:00, și a extras din acesta cutia cu bancnote, în care se afla suma de 280 lei,  provocând un prejudiciu de aproximativ 6000 lei.

Anchetatorii au reținut că tânărul se plimba pe străzile din cartierul Mănăștur. El era consumator de substanțe halucinogene și pentru că nu avea bani, dar în același timp simțea o nevoie disperată de a consuma substanțe cu efect psihoactiv, a decis de spargă un aparat de cafea care se afla în apropierea sa la momentul izbucnirii stării de sevraj. 

Astfel, folosindu-se de o piatră a spart fanta aparatului de cafea, a extras caseta cu bani, după care a plecat de la fața locului.

După câteva zile, și-a luat un prieten consumator de stupefiante cu el și au încercat să spargă un alt automat de cafea, după același model. 

Comentarii Facebook