Miercuri 9 Octombrie

Incident șocant! Un medic din Cluj, dat afară din casă după ce s-a bătut cu fiul său minor. Bărbatul susține că soția lui l-a atacat cu un coș de rufe


Un medic din Cluj a fost evacuat din locuință după ce și-a agresat fiul minor și soția. Potrivit anchetatorilor, la sfârșitul lunii trecute, între medic și soția lui a izbucnit un conflict verbal generat de discuții referitoare la divorț și partaj. 

La un moment dat, femeia l-a lovit cu un coș de rufe în cap, iar între cei doi a început un adevărat scandal. La scurt timp, a intervenit și fiul lor minor care a încercat să-i despartă. Însă, medicul a început să-l lovească pe tânăr, iar acesta din urmă a ripostat la fel de violent. 

Medicul clujean, evacuat din casă pentru 6 luni

Cazul a ajuns pe masa magistraților de la Judecătoria Cluj-Napoca, care au emis un ordin de protecție împotriva medicului. Prin urmare, în următoarele 6 luni bărbatul nu are voie să se mai apropie de fiul lui, fiind deja evacuat din locuință. 

În fața instanței minorul a relatat că în data de 30 septembrie 2024 a avut un conflict verbal cu tatăl său. Conflictul dintre cei doi a pornit de la injuriile pe care tatăl său le adresa mamei sale. El susține că a intrat peste tatăl său în baie, pentru a-l întreba de ce vorbește așa cu mama sa, iar bărbatul a devenit violent. Inițial, cei doi s-au împins reciproc, apoi tânărul susține că tatăl său l-a prins de organele genitale și l-a călcat intenționat pe piciorul unde a fost operat, în data de 17 decembrie 2023. 

După ce a fost călcat, tânărul a recunoscut că l-a lovit pe tatăl său cu pumnii, în zona capului și mâinilor. După acest incident, medicul a fugit afară, iar minorul împreună cu mama sa, au reușit să închidă ușa și au mers la vecini pentru a suna la Poliție. 

Bărbatul susține că soția lui l-a atacat cu un coș de rufe

Medicul a dat și el o declarație în fața judecătorilor clujeni. Acesta a recunoscut conflictul și susține că totul a început de la o înștiințare privind partajul. 

Ulterior, bărbatul susține că a continuat să îl ajute pe fiul său la teme, însă soția lui comenta în mod repetat și imita sunete de animale. În momentul în care ar fi coborât scările, s-a trezit lovit, de un corp dur în cap, acesta a având un moment de inconștiență. Soția lui i-ar fi spus că din greșeală i-a picat coșul de rufe, însă el crede că este imposibil să fi scăpat acel coș din greșeală.

De asemenea, bărbatul a arătat că locuința din care a fost evacuat la ora 03:50 dimineața reprezintă singura sa posibilitate de a avea un adăpost stabil și confortabil. El susține că nu este corect că a fost singurul care a trebuit să doarmă în mașină, afară fiind frig, iar ziua următoare a fost necesar să se prezinte la serviciu obosit. 

Totodată, a menționat că, fiind medic, trebuie să fie foarte atent la starea sa fizică, astfel încât nu poate lucra obosit, punând în pericol sănătatea pacienților săi.

Comentarii Facebook