Inconștiență pură, pe un drum din Cluj! Un bărbat fără permis a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului


Un bărbat din comuna Căpușu Mare, județul Cluj, riscă să ajungă la închisoare, după ce a condus o mașină pe drumurile publice, chiar dacă nu avea permis de conducere, a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului. 

Bărbatul este acuzat de săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, iar magistrații de la Judecătoria Huedin au dispus începerea judecății vineri, 4 octombrie. 

Clujeanul este acuzat că, la data de 21 octombrie 2023, a condus o mașină pe drumul comunal DC 114, chiar dacă nu avea permis de conducere. Mai mult, pe raza localității Căpușu Mic a acroșat un pieton și a fugit de la locul accidentului fără să anunțe poliția sau să cheme o ambulanță pentru persoana vătămată. 

Bărbatul accidentat s-a ales cu leziuni ce au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale.

În actul de sesizare, în esenţă, în sarcina inculpatului (...) s-a reţinut că la data de 21.10.2023, în jurul orei 20:45, a condus autoturismul pe DC 114 pe raza loc. Căpușu Mic, producând un accident rutier, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, soldat cu vătămarea corporală a numitului (...), care a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale, părăsind ulterior locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.”, au reținut magistrații clujeni. 

Comentarii Facebook